Vi är Sveriges största och mest etablerade fanklubb för Melodifestivalen och Eurovision Song Contest.

Så här blir du medlem:

För att bli medlem fyller du i detta formulär. Då får du inbetalningsinformation. Sedan betalar du in medlemsavgiften till klubbens plusgirokonto.

Medlemsavgift

För 2017 är medlemsavgiften 400 kr. Är du under 18 år kostar medlemskapet 200 kr (juniormedlemskap till och med det år man fyller 18 år). Medlemskapet är baserat på kalenderår vilket betyder att medlemsavgiften är densamma oavsett när på året du betalar in.

Ingen åldersgräns men vissa aktiviteter är för vuxna

Vi har ingen åldersgräns för medlemskap och vi kräver inte att även målsman blir medlem. Däremot du kan bli betalningsskyldig om du anmäler dig till vissa av våra aktiviteter. Många av aktiviteterna sker i miljöer som inte är lämpliga för barn, och personer under 18 år kan inte alltid vara med på våra events. Därför har vi en lägre medlemsavgift för juniorer.

Medlemskort

Medlemskort i OGAE International är från och med 2015 obligatoriskt för alla Melodifestivalklubbens medlemmar. Kortet används framförallt under Eurovision men ger även rabatter och förmåner vid klubbevenemang. För att få beställa biljetter genom klubben måste man ha ett OGAE medlemskort. Du kan bara ha ett medlemskort i en klubb inom OGAE-nätverket. Du kan vara medlem i flera klubbar men du måste bestämma dig för i vilken klubb du vill vara huvudmedlem. Medlemskorten hanteras av OGAE International och de beställs vanligen endast två gånger per år. Därför tar denna hantering mycket lång tid.

Fotot skall vara en ansiktsbild med ansiktet rakt fram mot en neutral bakgrund (tänk passfoto). Dvs inga stora mönster/föremål bakom dig. Storleken på fotot ska helst vara omkring 20 x27 mm, 300 dpi, (238×320 pixlar). Filen får vara max 3 MB.
För att underlätta vår hantering – döp gärna filen till ditt namn: ”Förnamn Efternamn”.

Inloggningsuppgifter till hemsidan

Det tar några bankdagar innan du får inloggningsuppgifter till hemsidan efter du betalt in medlemsavgiften. Som inloggad tar du del av medlemsanpassat innehåll på hemsidan såsom klubbnyheter och pressrapportering från Melodifestivalen och Eurovision Song Contest. Du kan också delta i våra tävlingar samt anmäla dig till våra olika aktiviteter.

Tänk på att vi är en ideell förening där alla sköter sina klubbuppdrag på fritiden. Vi kommer givetvis göra vårt bästa för att registrera ditt medlemskap och skicka inloggningsuppgifter till hemsidan så snart som möjligt!

Om du har ytterligare frågor kring medlemskap får du gärna höra av dig till medlemsansvarig@melodifestivalklubben.se